Vis du ha ujevnlige tips og info fra meg?

Foredrag og quiz om hjernen, læring og populærvitenskap til ditt arrangement

Vil du ha et underholdende og samtidig lærerikt innlegg fra meg på ditt arrangement?

Jeg lager quiz med eller uten faglig touch, men med mange muligheter for både latter og aha-opplevelser. Du kan sette opp en quiz med meg for eksempel:

  • Som innslag på en større konferanse eller fagdag for å få litt variasjon i programmet
  • Som underholdning på en firmafest eller kick-off
  • I et privat arrangement

- altså overalt hvor du vil ha en morsom konkurranse eller aktivitet til deltakerne som engasjerer og underholder, og de kanskje samtidig også kan lære litt av.

  • Eller kanskje du har et radioprogram, en podcast, et magasin eller en annen mediekanal jeg kan levere quiz til? Jeg har blant annet laget quiz til Aftenposten og NRK Radio, i tillegg til at jeg har påskenøtter hvert år på P4 1. og 2. påskedag.

Ta kontakt for å sparre rundt hvordan vi kan lage et quizinnslag som passer dine deltakere.

Et par tilbakemeldinger fra andre som har deltatt på quiz med meg:

Var på kiropraktorforeningens kurs. Veldig bra foredrag du hadde. Beste hele helgen for meg. Fniste flaut høyt av kvissen om månelanding. Utrolig morsomt, ler ennå.
– Toralf Thomassen, kiropraktor ved Din Helse

Arrangementet gikk kjempebra! Mange diskuterte hvor bra quizen var. En av deltakerne skrev og takket og sa at "dette var kjempegøy, er fremdeles imponert over den quizen!"
– Tom Sundal-Ask, divisjonsleder i Telia, etter et internt arrangement med quiz

 

Eller vil dere ha et foredrag om psykisk helse og effektene av å ha vokst opp i et alkoholikerhjem?

Jeg snakker om alkoholikerbarnlivet, selvfølelse, den "usynlige" omsorgssvikten og om å bli voksen og prøve å finne ut av hvem man er.

En oppvekst med emosjonell omsorgssvikt kan sette dype spor og ha store konsekvenser. Men barndommens opplevelser synes ikke alltid på utsiden. Eller gjør de det? Hvis vi vet hva vi skal se etter? Og hva kan hjelpe til å få det bedre?

Selv vokste jeg opp med en mor som drakk seg i hjel. Som barn skjønte jeg at noe var galt, men ikke helt hva.  Som voksen skjønte jeg hva problemet var, og fikk begynt å gjøre noe med det. Hele livet har jeg strevd med å passe inn, føle meg bra nok, og jeg fikk ikke noe som lignet på personlig trygghet før etter at jeg fylte femti.

I foredragene mine snakker jeg om hvordan jeg alltid har trodd det var noe galt med meg, hvordan jeg har lært om hvor denne dårlige selvfølelsen kommer fra, og hvordan jeg i mangel av kjærlige voksne har forsøkt å oppdra meg selv og finne ut av hvordan det er meningen vi skal leve dette livet. Jeg snakker om hvordan en dysfunksjonell barndom påvirker oss hele livet, hvordan det går ut over selvfølelse, relasjoner og arbeidslivet. Men når vi lærer om hva vi skal se etter, hva som kan være årsakene til at vi føler som vi gjør og at mange andre også har det på akkurat samme måte, blir det lettere å komme over skammen og strevet og finne tilbake til håpet og livsgleden.

Foredragene passer for alle fellesskap hvor mennesker som kan ha opplevd dysfunksjonelle familiesituasjoner samles, for eksempel foreninger, medlemsorganisasjoner eller helseinstitusjoner. Eller på en helt vanlig arbeidsplass. Vi er overalt, nemlig, og det synes altså ikke alltid utenpå oss.

Ta kontakt for å booke et foredrag med meg.

Copyright © 2024 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram