Meld deg på mitt nyhetsbrev med tips og triks om smarte ting:

Quiz eller foredrag til ditt arrangement

Vil du ha et underholdende og samtidig lærerlikt innlegg fra meg på ditt arrangement?

Jeg kan lage quiz, foredrag med fun facts fra psykologisk forskning, historier med gjenkjennelse og dele erfaringer som gir håp og inspirasjon - med en god dose underholdning for en god opplevelse.

Jeg elsker å formidle fra scenen. Har du et arrangement, en konferanse, et kurs eller noe annet og en mikrofon, kommer jeg gjerne og inspirerer deg og dine gjester. Jeg trenger ikke en scene, egentlig. Kanskje ikke en mikrofon, heller. Det holder at vi er på samme sted, sånn nogenlunde, enten fysisk eller via nett.

Jeg kan snakke om hvordan du får skikk på hjernen sånn til daglig på jobb og utenom, om bøker, PR eller noe inspirerende og gøyalt om et av temaene jeg selv skriver om.

Og jeg kan lage quiz både med og uten faglig innhold!

Mer om temaer og titler finner du i menyen ovenfor (eller klikk her)

Noen tilbakemeldinger fra folk som har hørt meg:

Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.
– Arman Vestad, foredragsholder, entreprenør og kjentmann

 

Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Alt dette i et 1-times foredrag. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side. ­­
– Natalia Torp, coach og livsnyter

 

I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing and that is quite an achievement, as I think I was the only English person at the event, and English people have a 'particular' sense humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture on BOOKS, so thank you!
– Gayle Shearer, managing director at Hawley Health Centre

 

Jeg hørte Anne Lene fortelle første gang i forbindelse med en boklansering, og noen måneder senere i et foredrag. Hun er så morsom, inspirerende og engasjerende å høre på, at jeg kunne sittet timesvis og lyttet!
– Heidi Isager, daglig leder Makramémekka

Copyright © 2023 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram