Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Kurs og foredrag

Det vi mennesker visstnok er mest redde for her i verden, er å snakke i forsamlinger. Da jeg hørte det, tenkte jeg at, "sukk, jeg er sannelig ikke normal på et eneste punkt."

Har du et arrangement, en konferanse, et kurs eller noe annet med en scene og en mikrofon, kommer jeg nemlig gjerne, og inspirerer deg og dine gjester til hvordan dere kan nå ut til enda flere med kunnskapen deres.

Jeg har aller mest å si til deg som har et budskap du vil spre til flere, som har en bok i magen, men ikke har fått gjort noe med den fordi det har skjedd Så Mye Annet Viktig, eller ikke ennå har tenkt at akkurat du kan gi ut en bok, eller ikke vet hvor du skal begynne, og i hvert fall kanskje ikke hvordan du skal få den boka ut til alle leserne som trenger den.

Jeg kan også si noe inspirerende og gøyalt om et av temaene jeg selv skriver om enten i bøker, blader eller avisa.

Forfatterkurs kommer også:

Kos deg med Alvens kurs for forfattere: Velg ett, to eller noen - eller få superpris på hele pakka.

NB: Jeg holder på å LAGE kursene nå. Så inntil videre får du en - til - en opplæring av meg når jeg blir din bokmentor og skrivecoach.

Se mer om hele kursutvalget her

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram