Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Foredrag som gir glede, inspirasjon og lærdom

Det vi mennesker visstnok er mest redde for her i verden, er å snakke i forsamlinger. Da jeg hørte det, tenkte jeg at, "sukk, jeg er sannelig ikke normal på et eneste punkt."

Har du et arrangement, en konferanse, et kurs eller noe annet med en scene og en mikrofon, kommer jeg nemlig gjerne, og inspirerer deg og dine gjester til hvordan dere kan nå ut til enda flere med kunnskapen deres.

Jeg har aller mest å si til deg som har et budskap du vil spre til flere, som har en bok i magen, men ikke har fått gjort noe med den fordi det har skjedd Så Mye Annet Viktig, eller ikke ennå har tenkt at akkurat du kan gi ut en bok, eller ikke vet hvor du skal begynne, og i hvert fall kanskje ikke hvordan du skal få den boka ut til alle leserne som trenger den.

Jeg kan også si noe inspirerende og gøyalt om et av temaene jeg selv skriver om enten i bøker, blader eller avisa.

 

Noen tilbakemeldinger fra folk som har hørt meg:

Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.
Arman Vestad, foredragsholder, entreprenør og kjentmann

"Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Alt dette i et 1-times foredrag. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side. ­­
– Natalia Torp, coach og livsnyter

I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing and that is quite an achievement, as I think I was the only English person at the event, and English people have a 'particular' sense humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture on books, so thank you!
– Gayle Shearer, managing director at Hawley Health Centre

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram