Vis du ha ujevnlige tips og info fra meg?

Dette har noen deltakere sagt om mine foredrag:

Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.
 Arman Vestad, foredragsholder, entreprenør og kjentmann

 

"Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Alt dette i et 1-times foredrag. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side. ­­
– Natalia Torp, coach og livsnyter

 

Var på kiropraktorforeningens kurs. Veldig bra foredrag du hadde. Beste hele helgen for meg. Fniste flaut høyt av kvissen om månelanding. Utrolig morsomt, ler ennå.
– Toralf Thomassen, kiropraktor ved Din Helse

 

I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing, and that is quite an achievement, as English people have a 'particular' sense of humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like a good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture onbooks, so thank you!
– Gayle Shearer, managing director at Hawley Health Centre

 

Arrangementet gikk kjempebra! Mange diskuterte hvor bra quizen var. En av deltakerne skrev og takket og sa at "dette var kjempegøy, er fremdeles imponert over den quizen!"
– Tom Sundal-Ask, divisjonsleder i Telia, etter et internt arrangement med quiz

 

Jeg hørte Anne Lene fortelle første gang i forbindelse med en boklansering, og noen måneder senere i et foredrag. Hun er så morsom, inspirerende og engasjerende å høre på at jeg kunne sittet timesvis og lyttet!
– Heidi Isager, daglig leder Makramemekka

 

Det har vært så utrolig bra å ha deg ukentlig i min «nærhet»! Du har vært en viktig hjelp og støtte i lanseringsperioden av min bok Robust i tillegg til å ha hjulpet meg å få oppslag i flere, store medier. Jeg digger deg, tydeligheten og den offensive positive energien din!
– Mariann Deila, mentaltrener og forfatter av "Robust"

... og om mine kurs og min PR-hjelp:

PR-workshopen i dag var helt nydelig, Anne Lene. Utrolig takknemlig for at jeg fikk være med. Du er virkelig helt rå, og jeg er så glad jeg fant deg!
– Dr. Sarah Herlofsen, forfatter, forsker og formidler, deltaker på "PR for forfattere"

Anne Lene hjalp meg med å nå ut i media i perioden før og etter lanseringen av boken min "Ikke ta deg sammen". Med hennes hjelp fikk jeg store oppslag, med flere forsider, på blant annet VG, Hjemmet og Ledernytt sammen med flere podcastintervjuer. Det har vært utrolig viktig for meg med hennes hjelp og at jeg alltid kan stille spørsmål og få raskt svar når jeg trengte det i et felt hun er ekspert i!
– Kristine C. Tørå, spesialpedagog, grunnlegger av Angstportalen og forfatter av bestselgeren "Ikke ta deg sammen"

Jeg er så glad jeg meldte meg på kurset ditt, Anne Lene. Du er gull, og har en unik måte å lære bort på, og det beste av alt – det du lærer bort gir virkelig resultater. En helt ny verden åpnet seg for meg. Som fersk forfatter tenkte jeg at boka ville selge seg selv bare ved å legge ut litt poster i sosiale medier, og kontakte bokhandlere. Lite visste jeg om alle mulighetene som åpnet seg, og at jeg kan påvirke boksalget i stor grad. Ved å ta initiativ selv har jeg fått inn oppslag i Allers, Norsk Ukeblad, lokalaviser og i ulike nyhetsbrev for veldedige organisasjoner. Dette har ført til flere foredragsoppdrag og boksalget har økt betraktelig. Nå har jeg laget meg en tydelig mediaplan for hvordan jeg skal jobbe fremover, fordi jeg ser hvilke resultater det gir.
– Kristina Vedel Nielsen, kurs- og foredragsholder, forfatter og coach

Takk for en herlig dag på PR-kurs, dette var helt supert! Gleder meg til å jobbe videre med deg, Anne Lene 😀
– Laila Sandvold Macdonald, krimforfatter og foredragsholder, deltaker på "PR for forfattere"

Tusen takk for VELDIG nyttig møte og masse god info! Veldig glad jeg tok meg tid til webinaret!
– Kristoffer Løset Øpstad, (manus)forfatter / (screen)writer, deltaker på "Hvordan selge bøker"

Kurset svarte til alle forventninger! På skala fra 1-10: En tier!
– Svein Skotheim, forfatter av "Keiser Wilhelm i Norge" og antikrigsboka "Små Flagg", skribent og forlegger, deltaker på "Bli en foredragsholdende forfatter"

Takk for supert kurs!! Det har vært både artig, inspirerende og lærerikt! Veldig fint å møte andre forfattere også med og uten tidligere erfaringer! Må bare også si at jeg synes du er et utrolig hyggelig og nydelig menneske med masse sjarm og spot-on kunnskap. Kjempeflink med mennesker og en dyktig lærer!
– Margrethe Hall Christensen, adjunkt og forfatter av "Logikken med pedagogikken - et kritisk blikk på skolepolitikk", deltaker på "PR for forfattere"

Jeg går med planer om å gi ut egen bok, derfor kom webinaret til Anne Lene som bestilt. Jeg lærte utrolig mye som jeg ikke visste fra før, både om å gi ut på forlag og selvpublisering. Jeg er nå mye bedre rustet til å velge hva som er best for mine framtidige publiseringer. Ikke bare er Anne Lene kunnskapsrik, hun er veldig villig til å dele av sin kunnskap, og som en super bonus er hun behagelig og engasjerende å høre på. Jeg anbefaler henne på det varmeste!
– Stella Charming, strikkedesigner, deltaker på "Bygg din business med en bok"

 

 

 

Her kan du høre et utdrag fra et foredrag jeg holdt på en boklansering på Litteraturhuset, for å få et inntrykk av meg på scenen:

Booke meg til foredrag? Ta kontakt!

Copyright © 2024 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram