Meld deg på mitt nyhetsbrev med tips og triks om smarte ting:

PR-kurs

Media er en mektig arena som kan bidra til å gi deg viktig synlighet og hjelpe deg å bygge ditt eget omdømme og markedsføre din bok, din bedrift og ditt budskap. Vil du lykkes med PR og mediearbeid, er det lurt å lære litt om hvordan mediene fungerer og hvordan du kan samarbeide med dem.

På kurset PR for forfattere snakker vi om blant annet:

 • Hvordan du selger inn saker til media
 • Hvordan mediene jobber og hvordan du best kan samarbeide med pressen - og hva du ikke bør gjøre
 • Hvordan du får journalister til å kontakte deg
 • Hva som gjør deg og boka di mer medievennlige
 • Hva du bør ha klart før du kontakter media
 • Når du bør starte PR-arbeidet
 • Hva du må være bevisst på når du gir intervjuer så du blir fornøyd med resultatet
 • Dine rettigheter og plikter i en intervjusituasjon, og om tilsvarsretten
 • Hvorfor du ikke bør sende pressemeldinger og hva du bør gjøre istedenfor
 • ... og mye mer!

Du får:

 • Tre inspirerende kurskvelder med masse nyttig og morsom læring (via Zoom).
 • Tilgang til min kursportal på nett hvor du finner materiell med temaer fra kurset og bonusmateriell, inkludert:
 •  En liste med kontaktinformasjon til viktige, norske redaksjoner.

Etter kurset vil du ha en ny forståelse for hvordan du kan skape god medieomtale for deg, boka di og budskapet ditt, og masse inspirasjon til å sette i gang!

Neste kurs er:

Torsdag  9. mars, mandag 13,. mars og torsdag 16. mars 2023, kl 1730 - 1930 

Hva er det verdt for deg å få gode oppslag i media som hjelper deg å bygge deg som ekspert og skaffe oppdrag og selge bøker? Hvis du tror du selger 10 bøker eller mer ved å lære å få gode mediaoppslag, har du tjent inn kursavgiften!

LES MER OG MELD DEG PÅ HER

Hvorfor din kursholder har noe å lære bort om dette:
Anne Lene Johnsen er sakprosaforfatter, frilans journalist og har jobbet som PR- og informasjonssjef for den norske avdelingen av et stort, internasjonalt konsern. Hun er en rutinert kurs- og foredragsholder som kjenner til PR- og mediearbeidet fra flere sider:

Som journalist intervjuer hun stadig forfattere og andre eksperter. Som PR-sjef har hun jobbet med omdømmebygging og medietrening av ledere. Som gründer og forfatter har hun selv vært mye i media både i forbindelse med egne bøker og i andre sammenhenger, fra å delta i direkte nyhetssendinger på TV, prateprogrammer i opptak, bli intervjuet i featureartikler i magasiner, bli brukt som kilde og gi ekspertuttalelser i dags- og ukepressen og levere innhold i ulike kanaler til å svare på leserbrev i ukeblad.

Anne Lene var i flere år spaltist i Dagbladet Magasinets lørdagsutgave hvor hun skrev om intelligens og hjernen og lagde IQ-oppgaver. Senere hadde hun spalten "Verdt å vite" i samme magasin, og skrev i spalten "Eksperten" i Dagbladets fredagsavis. Hun er fremdeles spaltist i ukebladet Allers og er fast gjest på P4 hver påske. Hun har også jobbet i TV3 og vært med å starte bladet Helsemagasinet hvor hun var fagredaktør i flere år, og hvor hun fremdeles er fast bidragsyter.

Hun er forøvrig utdannet Master i business og markedsføring (MBM) fra Oslo Handelshøyskole/BI, har en bachelor i psykologi samt fag i kognitiv psykologi og sosialpsykologi på master- og PhD-nivå.

MELD DEG PÅ HER

Er du ikke forfatter? Du kan også få PR-kurs!

PR for bedrifter og deg som har et budskap:

Det holder jeg for dere på forespørsel! Ta kontakt.

Copyright © 2023 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram