Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

PR for forfattere

Mange forfattere synes dette med å drive med PR og salg og markedsføring av seg selv og boka er både nytt og uvant og kanskje også litt ubekvemt. Det er et langt stykke fra å ha en drøm om å lage en bok, til å plutselig skulle bli utadvendt og søke oppmerksomhet og drive med ... PR! Fysj og føy! Denne delen av jobben er til og med mye større enn jobben med å skrive selve boka.

Det må likevel gjøres, for husk hva du vil: Du vil hjelpe folk.

Flest mulig. Og utvide virksomheten din. Og skal du ha boka di ut til verden, slik at du får hjulpet flest mulig, må du gjøre noe for det.

Og det hjelper ikke å kunne noe, om denne kunnskapen stenges inne enten i ditt hode eller attpåtil mellom to permer og aldri når fram.

For det ER en del av businessen å sørge for å få solgt produktene dine. Det hjelper ikke å være ekspert på noe eller ha gode løsninger som kan hjelpe folk, om disse folkene ikke vet om deg. Du må fortelle dem at du finnes, og du må gjøre det på en måte som gjør at de faktisk finner deg og den løsningen du kan gi dem.

Og det er ikke til å komme unna: Det ER lettere å få folk til å vite om deg og boka di om du for eksempel får fortelle om den her:

(Kanskje du til og med også allerede HAR en drøm om å komme på God morgen, Norge eller i andre medier? Det er du i så fall ikke alene om, og det ER bra PR!)

Så hvis du tenker at:

  • Boka di burde helst bare selge seg selv, for
  • leserne burde skjønne helt av seg selv hvilket mesterverk du har produsert, og
  • kjøperne burde overnatte i kø utenfor bokhandelen for å sikre seg sitt eksemplar av boka di på lanseringsdato helt uten at du har gjort noe for å markedsføre boka di,

kan jeg ikke hjelpe deg.

Men om du vil lære hvordan du blir din egen, beste PR-sjef og hvordan du må tenke og hva du kan gjøre for å få din bok ut til flest mulig, kan du gjøre to ting:

  • Gjør-det-selv: Meld deg på kurset PR for forfattere,

eller

  • Hyr meg som din bokmentor: Bestill en gratis samtale hvor vi snakker om bokprosjektet ditt, og om hvordan jeg kan hjelpe deg med å gå fra idé til en ferdig bok som selger. Hvis vi velger hverandre, får du også PR for forfatter-kurset med som en del av pakka.

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram