Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:
Anne Lene Johnsen
Sakprosaformidler, bestselgende forfatter og PR-alv.
E-post: Send e-post

Om meg

Anne Lene Johnsen lagde sin første bok da hun var fire år gammel (var tidlig ute med selvpublisering).

Hun lager fremdeles bøker selv; før på andres forlag, nå på sitt eget Alven Books. Hun elsker bøker hun kan lære eller bli inspirert av og som kan hjelpe henne selv og andre til å få et bedre liv. Og hun hjelper deg som har et budskap til å putte DIN kunnskap i en bok og få den boka ut i verden.

Også er hun rå på PR og medietrening.

Anne Lene ble kjent for mange som “IQ-dama” i Dagbladet Magasinets lørdagsutgave hvor hun i flere år hadde sin egen populærvitenskapelige spalte. Nå er hun spaltist i Dagbladet Fredags spalte "Eksperten" og en del av "Helsepanelet" i ukebladet Allers hvor hun skriver om og svarer på spørsmål innen mental helse. Hun er også fast gjest på P4 hver påske, og brukes mye som kilde og intervjuobjekt i andre medier. 

Hun har gitt ut 11 bøker til nå, blant annet superbestselgeren Hvordan fatte matte (Panta, 2017) og barnebokbestselgeren Den skikkelig gøyale hjernetrimboka (Panta, 2018). Hun har også gitt ut flere hjernetrimbøker på Kagge forlag, inkludert bestselgeren Barnas store IQ-bok (2007) og lekeboka Mer moro med matte (2011), samt “selvhjelpsboka” Slik blir du mer intelligent (2009) hvor hun skriver om hvordan man får hodet til å virke bedre. I 2010 var hun med å starte bladet Helsemagasinet hvor hun i flere år var medredaktør og nå er fagjournalist på temaer innen psykologi og mental helse

Anne Lene er utdannet Handelsøkonom/MBM fra Oslo Handelshøyskole/BI (1993) med spesialisering i entreprenørskap og informasjonsarbeid. Hun har også en bachelor i psykologi med spesialisering på avhengighet fra Argosy University, USA (2013), samt fag fra masterstudier i kognitiv nevrovitenskap ved Universitetet i Oslo og fra PhD-studier i sosialpsykologi ved Walden University. Også har hun tatt haugevis av kurs og annet snadder om skriving, formidling, markedsføring, storytelling, mer skriving, presentasjonsteknikk, salg, hvordan drive businesser, og enda mer skriving.

Nå sørger hun for å få kunnskap som mennesker kan trenge i livene sine ut til dem via bøker og andre kanaler, og hjelper deg til å lage og selge DIN bok.

For hvis du kan noe andre trenger, må du fortelle dem om det: Lag en bok, og bruk den til å spre ditt budskap og til å bygge opp din virksomhet.

Book en gratis samtale med Anne Lene HER om du vil ha alvehjelp til DITT bokprosjekt (eller via knappen oppe til høyre).

 

(Foto: Oda Hveem)

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram