Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Hvordan skrive en hel bok?

Du vet at en bok er bra for businessen, og at du vil lage en. Du drømmer om å kunne nå ut til enda flere med budskapet ditt via alle mulighetene en bok gir.

Så hvordan skal du få laget en bok?

Du har kanskje allerede begynt. Kanskje du har en virksomhet hvor du markedsfører tjenestene dine allerede, kanskje du jobber som coach, veileder eller tilbyr andre tjenester. Kanskje du til og med har en blogg eller har skrevet nyhetsbrev i flere år. Da har du allerede startet!

Det er grovt sett tre ting som skal til for at du skal få laget en bok og få den ut til leserne dine:

  • En god nok idé og et budskap som bør spres. Det er ikke alle bøker som bør lages; du må faktisk ha noe å si. Og det må være noe leserne faktisk vil ha, ellers kjøper de ikke boka di. Det går ikke an å tvinge bøker og råd på folk, uansett hvor gode de måtte være.
  • Kondisjon til å jobbe fram et helt manus. Det er en jobb som må gjøres. Og du må vite hvordan du får hjelp underveis til de tingene du ikke kan eller bør gjøre selv.
  • En plan for å få boka ut i verden.

Andy Jenkins har 13 tips å bli inspirert av:

"Men, men, jeg kan jo egentlig ikke skrive", tenker du kanskje, ... eller "men, men, jeg kan jo ikke noe om den bransjen", ... eller "men, men, hva om ingen vil gi den ut", ... eller "men, men, jeg har jo så mye annet jeg må tenke på og som distraherer meg hele tiden", eller... "(fyll inn din egen motforestilling her)".

Eller du kanskje tvertimot tenker "oj, ja, dét var en interessant idé!", ... eller "oj, dét hadde vært noe for meg!", ... eller "oj, en bok kunne gjort underverker for businessen min og sørget for at jeg sannelig fikk sving på sakene"!

Uansett hvilken av disse DU er: Hvis du lurer på hvordan du skal få laget en bok, eller du vil sikre deg at du jobber smart fra start, kan jeg hjelpe deg. Book en gratis samtale med meg, så snakker vi om boka di, hva som skal til for å lage den, og hvordan du skal gjøre alt sammen for å sørge for at boka og budskapet ditt kommer ut til flest mulig av dem du vil nå.

Og du: Det er vanvittig moro å lage bok! Og det er vanvittig deilig å holde boka si i hånda og se navnet sitt på omslaget! I tillegg kan den boka altså skaffe deg mange nye muligheter i virksomheten din og bidra til at du når ut til enda flere med budskapet ditt.

Hva nøler du etter? Jeg hjelper deg gjennom prosessen. Du trenger bare bestemme deg for å starte, og booke en gratis prat med meg for å snakke om prosjektet ditt.

Knappen for å booke samtale finner du øverst til høyre, eller du kan KLIKKE HER! 

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram