Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Hør mine påskenøtter på P4

Jeg elsker å være på radio, og hvert år på 1. og 2. påskedag har jeg påskenøtter på P4. Jeg har allerede vært innom redaksjonen med dem. Her har de ikke bare fått servert påskenøtter, men også klekket ut helt levende påskekyllinger. Det var umulig å ikke bli sjarmert og forelsket.

Så med disse stemingsbildene fra P4-redaksjonens kyllingklekkeri, ønsker jeg deg en RIKTIG GOD PÅSKE!

Jeg må få litt hjelp av P4s Michael Andreassen...

...til å holde den lille, sprellende, superskjønne pippipen...

...smelt...

God påske!

Copyright © 2019 Annelene.no
Drift og utvikling: RONDAWEB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram