Meld deg på mitt nyhetsbrev med tips og triks om smarte ting:

Foredrag

Har du et arrangement, en konferanse, et kurs eller et annet arrangement og en scene og en mikrofon, kommer jeg gjerne og inspirerer deg og dine gjester. Trenger ikke en scene, egentlig. Kanskje ikke en mikrofon, heller. Holder at vi er på samme sted, sånn nogenlunde, enten i virkeligheten eller på nettet.

Jeg kan si noe inspirerende og gøyalt om å bruke hodet, løse problemer, mestre jobben med mer selvtillit eller et annet av temaene jeg selv skriver om i bøker, blader eller avisa. Jeg kan også snakke om å lage bøker, om skriving og om PR- og mediaarbeid. For eksempel:

Om selvtillit og mestring på jobben:

  • Du er smartere enn du tror: Hvordan du får med deg hjernen på jobb

Om psyke, sinn og hvordan vi kan bruke psykologisk forskning for å få det bedre:

  • Min medisin mot alt: Et noe nevrotisk, men forhåpentligvis mest muntert blikk på en livskrise.
  • Det var det jeg skulle svart! Hvordan takle verbale bøller og ta igjen overfor duster som slenger med leppa.

Om bøker og PR:

  • Bygg din business med en bok: Hvordan du kan nå flere med ditt budskap gjennom en bok (attpåtil uten å kunne skrive selv)
  • Hvordan fatte matte: Hvordan en bok om spesialpedagogikk i matematikk (gud, så kjedelig!) kunne bli sensasjon og årets mest solgte sakprosabok. (Eller: Hvordan formidle sakprosa så folk skjønner hva du sier).
  • Hvordan (bra) omtale i media. For bedrifter, forfattere, coacher og alle med et budskap som vil ha inspirasjon til å gå ut og jobbe med pressen.

Dette har noen folk sagt om mine foredrag (helt uten bestikkelser):

Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.
Arman Vestad, foredragsholder, entreprenør og kjentmann

"Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Alt dette i et 1-times foredrag. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side. ­­
– Natalia Torp, coach og livsnyter

Jeg hørte Anne Lene fortelle første gang i forbindelse med en boklansering, og noen måneder senere i et foredrag. Hun er så morsom, inspirerende og engasjerende å høre på at jeg kunne sittet timesvis og lyttet!
– Heidi Isager, daglig leder Makramemekka

I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing, and that is quite an achievement, as English people have a 'particular' sense of humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like a good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture on books, so thank you!
– Gayle Shearer, managing director at Hawley Health Centre

Her kan du høre et utdrag fra et foredrag jeg holdt på en boklansering på Litteraturhuset, for å få et inntrykk av meg på scenen:

For booking:

For samtale og eventuell bestilling av foredrag, ta kontakt med meg på e-post eller book en tid med meg her.

Copyright © 2023 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram