Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Jobb med meg

Vil du skrive bok, men vet ikke hvordan du skal begynne?  Vil du ha hjelp og tips og oppmuntring i prosessen og få hjelp av en som har gjort det (mange ganger) før? For ser du at det å ha en bok kan gi deg mange nye muligheter til å få ut budskapet ditt og kanskje få flere kunder og oppdrag?

Ikke minst: Vil du få oppmerksomhet for boka di, bli ansett som en ekspert innen ditt felt, bli intervjuet i media og kanskje attpåtil komme på TV, men aner ikke noe om PR eller synes det er skummelt å selge deg selv?

Jeg hjelper deg som har kunnskap og en bok i magen med å få laget boka di, få den ut i verden, og bruke boka til å bygge din virksomhet og spre ditt budskap. Er du for eksempel konsulent, rådgiver, coach, terapeut eller personlig næringsdrivende på annen måte, kan en bok bli et verdifullt verktøy i ditt konsept. 

Jeg går med planer om å gi ut egen bok, derfor kom webinaret til Anne Lene som bestilt. Jeg lærte utrolig mye som jeg ikke visste fra før, både om å gi ut på forlag og selvpublisering. Jeg er nå mye bedre rustet til å velge hva som er best for mine framtidige publiseringer. Ikke bare er Anne Lene kunnskapsrik om både å gi ut på forlag og selvpublisering, hun er veldig villig til å dele av sin kunnskap, og som en super bonus er hun behagelig og engasjerende å høre på. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

– Stella Charming, strikkedesigner

Jeg tilbyr:

 

Timebasert 1-1 veiledning:

Pris: Kr 1 920 + mva pr/t (90 min)

Bestilles her

Medlemsskap i Alvens forfatterportal  "Slik lager du bok":

Tilgang til Alvens forfatterportal på nett med masse informasjon om å lage bok. Tilgangen inkluderer 45 min 1-1 veiledning.

Pris: Kr 599 pr mnd (minimim 3 mnd, inkludert en skoletime veiledning)

Les mer og bestill her

"Klippekortpakke":

10 veiledningssesjoner á 90 min veiledning + 3 mnd tilgang til Alvens nettbaserte forfatterportal og "startkit" med masse informasjon om hvordan du lager bok.

Pris: Kr 15 750,-

Les mer og bestill her

Trenger du mer?

Eller om du vil ha enda tettere samarbeid enten gjennom 3 eller 6  eller 9 mnd? Book en gratis samtale med meg via knappen oppe til høyre, så finner vi ut hvordan jeg kan hjelpe deg gjennom prosessen.

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram