Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Jobb med meg

Vil du skrive bok, men vet ikke hvordan du skal begynne?  Vil du ha hjelp og tips og oppmuntring i prosessen og få hjelp av en som har gjort det (mange ganger) før? For ser du at det å ha en bok kan gi deg mange nye muligheter til å få ut budskapet ditt og kanskje få flere kunder og oppdrag?

Ikke minst: Vil du få oppmerksomhet for boka di, bli ansett som en ekspert innen ditt felt, bli intervjuet i media og kanskje attpåtil komme på TV, men aner ikke noe om PR eller synes det er skummelt å selge deg selv?

Jeg hjelper deg som har kunnskap og en bok i magen med å få laget boka di, få den ut i verden, og bruke boka til å bygge din virksomhet og spre ditt budskap. Er du for eksempel konsulent, rådgiver, coach, terapeut eller personlig næringsdrivende på annen måte, kan en bok bli et verdifullt verktøy i ditt konsept. 

Book en gratis samtale med meg via knappen oppe til høyre, så finner vi ut hvordan jeg kan hjelpe deg gjennom prosessen.

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram