Vis du ha ujevnlige tips og info fra meg?

En barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse

Da jeg var barn på 70-tallet, mens det fremdeles var sunt med corn flakes med melk og sukker, satt jeg ofte ved frokostbordet og spiste mens jeg leste på melkekartongen og tenkte "oj, tenk om jeg en dag blir så klok og flink at jeg får lov å skrive noe som blir trykket på melkekartongen!".

For en stund siden, i mars, ringte en dame fra designbyrået til Tine og sa: "Vi digger de barnebøkene dine. Kunne du tenke deg å lage noen oppgaver til melkekartongene vi skal lage til skolestart?"

Nå, tenkte jeg, har jeg oppnådd nesten alt jeg har drømt om!

Slik ble det:

Copyright © 2024 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram