Meld deg på mitt nyhetsbrev med tips og triks om smarte ting:

Bøker og hjernetrim

Vi leser bøker for å bli underholdt og inspirert, for å lære og finne svar,  for å drømme oss bort i andre verdener og å finne ut av hvordan vi kan leve bedre i vår egen.

Verden trenger et budskap! - Paolo Coelho

Selv skriver jeg sakprosa og faktabøker om hjerne og psyke, hjernetrim og matematikk. Bøker som lar deg vri hjernen eller bare ha det moro. Hvor jeg deler kunnskap og erfaringer som forhåpentligvis gir deg hjerneføde, selvtillit og glede. Bøker med WoW!-faktor!

HJERNETRIM TIL DITT MAGASIN ELLER MØTE:

Vil du ha hjernetrim, quiz eller andre kreative oppgaver til ditt magasin, kickoff eller selskap, din avis, radiostasjon eller podcast, eller en annen sammenheng? Jeg kan levere innhold til ulike kanaler, i ulike formater, som til hjernetrimspalter i ukeblader, magasiner og aviser eller quiz til møter eller selskap. Jeg har vist IQ-oppgaver på TV, laget grubliser til melkekartonger og gitt radiolyttere "ukens IQ-oppgave" på P4s frokostsending. På samme radiokanal har jeg også i snart 20 år levert påskenøtter 1. og 2. påskedag.

Her er noen av bøkene mine. De som fremdeles er i salg får du i bokhandlene og i min egen nettbutikk på Hjernefabrikken.no:

       

 

Jeg har også laget brettspill:

Copyright © 2023 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram