Bygg din business med en bok! Bestill en gratis prat med meg om hvordan jeg kan hjelpe deg med det:

Er det viktig kunnskap der ute, må folk få vite om den!

Har du lekt med tanken om å skrive bok om det du kan så godt og som du jobber med eller brenner for? Da synes jeg absolutt du skal gjøre mer enn å bare tenke. Har du lyst, har du lov - i hvert fall om du kan noe som andre kan trenge. Har du slik kunnskap, har du plikt til å sørge for at denne kunnskapen kommer ut til dem som trenger den!

Min kollega Elin, som er spesialpedagog, og jeg, som er skribent og holder kurs, har jobbet sammen i mange år. Elin hjelper elever i alle aldre med å overkomme lærevansker, og metodene hun bruker er fantastisk effektive: Hun redder barn etter barn, familie etter familie. Da jeg skjønte hva hun egentlig gjorde med disse barna, spurte jeg henne:

- Men kan ikke foreldrene gjøre dette selv?

- Joda, sa Elin.

- Det kan de absolutt.

- Men, da må vi jo fortelle dem det! svarte jeg. - Vi må skrive en bok om det!

Ja, så bestemte vi oss for å gjøre det, da.

Slik startet vi arbeidet med å lage boka som ble en superhit det året den kom ut, og som er solgt til mange land og nå hjelper titusenvis av familier: Boka "Hvordan fatte matte".

Det hjelper jo ikke å ha løsninger som kan gi folk bedre liv, om de aldri får vite om dem.

 

Copyright © 2020 Annelene.no
Drift og utvikling: WPcode.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram