Vis du ha ujevnlige tips og info fra meg?

Er det viktig kunnskap der ute, må folk få vite om den

For noen år siden jobbet jeg sammen en spesialpedagog som jobbet som privatlærer. Hun hjelper elever i alle aldre med å overkomme lærevansker, og metodene hun bruker er fantastisk effektive: Hun redder barn etter barn, familie etter familie.

Da jeg skjønte hva hun egentlig gjorde med disse barna, spurte jeg henne:

– Men dette var jo ikke så vanskelig. kan ikke foreldrene gjøre dette selv?

– Joda, sa hun, – det kan de absolutt.

– Men, da må vi jo fortelle dem det! svarte jeg. – Vi må skrive en bok!

Så bestemte vi oss for å gjøre det, da.

Slik startet vi arbeidet med å lage boka som ble en superhit det året den kom ut, og som er solgt til mange land og nå hjelper titusenvis av familier: Hvordan fatte matte.

Det hjelper ikke å ha løsninger som kan gi folk bedre liv, om de aldri får vite om dem.

Så: Har du lekt med tanken om å skrive bok om det du kan så godt og som du jobber med eller brenner for? Da synes jeg absolutt du skal gjøre mer enn å bare tenke. Har du lyst, har du lov - i hvert fall om du kan noe som andre kan trenge. Har du slik kunnskap, har du plikt til å sørge for at denne kunnskapen kommer ut til dem som trenger den!

Har du en bok, er det også enda lettere å få oppdrag som foredragsholder eller selge deg inn til media. Bøker og foredrag hører sammen, og som ekspert på ditt felt blir du også en attraktiv kilde for pressen.

OBS: Vil du ha tips om å skrive bok, hvordan du blir en foredragsholdende forfatter eller få PR-hjelp rundt din bok og ditt budskap, sjekk nettsiden til mitt forlag Alven Books HER.

Copyright © 2024 Annelene.no
Drift og utvikling: INOVEX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram